Creatieve therapie

Creatief | Mindfulness en meditatie | Stresscoaching | Assertiviteit | Voeding | Beweging

Herontdek jezelf op creatieve wijze

Wie ben je? Waar sta je?

In creatieve en systemische opdrachten wordt er zonder woorden getoond wat er te vertellen valt. Op die manier leer je jezelf kennen en word je je bewust van jouw gevoel t.o.v. bepaalde situaties, mensen, ideeën, jezelf,...

Creëer je eigen handleiding om met je beide voeten stevig in de wereld te staan!

Waar wil je naartoe? Wat heb je daarvoor nodig?

Je gaat op zoek naar welke (creatieve) tools bij jou passen om te leren omgaan met prikkels zoals bepaalde emoties, twijfels en andere stressprikkels die op jouw pad terechtkomen.

Kamp je met een depressie, (faal)angst, burn-outklachten, keuze- of identiteitsstress of ben je gewoon een piekeraar met veel zorgen in je hoofd?

In deze sessies reik ik tips & tricks aan op verschillende vlakken: stresscoaching, mindfulness en meditatie, geweldloze communicatie, assertiviteit, voeding en beweging.

Op jouw tempo, op een laagdrempelige en creatieve manier, in een veilige en ongedwongen sfeer bied ik je graag de nodige ondersteuning in jouw bewustwordingsproces in de zoektocht naar wie jij echt bent!


TARIEVEN

INTAKEGESPREK | LOSSE SESSIE

We starten met een intakegesprek om kennis te maken en te weten te komen of wij een  goed team kunnen vormen om jouw eigen handleiding te creëren. 

1u | 60 euro 
Jongerentarief: 50 euro

MAIWEI

Wil jij er volledig voor gaan en tot in de puntjes uitzoeken wie jij bent en waar je naartoe wil? Dan starten we het "Maiwei"-traject van 5 sessies van anderhalf uur waarin je tips & tricks krijgt om tot in de kern te gaan op elk levensgebied. Durf jezelf tegenkomen, durf de reis te maken!

7 sessies van 1u of 5 sessies van 1u30 | 390 euro 
Jongerentarief: 325 euro

OPVOLGSESSIES

Na het Maiwei-traject heb je het duwtje gekregen en ben je volop in je ontdekkingstocht. Je blijft daarbij welkom om bij jezelf in te checken en dieper in te gaan op bepaalde themaʻs die jij graag aandacht wil geven. 

1u | 50 euro 
Jongerentarief: 40 euro


"Take care of your body, itʻs the only place you have to live"
"Take care of your mind, itʻs the only present you can give
Take care of your soul, turn it on and into a riff"
- Jim Rohn ft. Pauline Kaczmarek