Creatieve therapie

Creatief | Mindfulness en meditatie | Stresscoaching | Assertiviteit | Voeding | Beweging

In 4 sessies terug bij jezelf komen en vanuit je hart opnieuw je eigen pad bewandelen!

1. "Ontmoet jezelf"
2. "Creëer je eigen leven"
3. "Echt jezelf zijn"
4. "Positief in ʻt leven staan!"

Wat houden deze workshops in?
Je leert jezelf beter kennen aan de hand van creatieve opdrachten zoals tekenen, schrijven, musiceren, wandelen, bewegen, mediteren en lachen! Scroll naar beneden voor uitgebreide info over hoe creatieve therapie in zʻn werk gaat.

Belangrijk om te weten
Creatieve therapie draait absoluut niet rond prestatie. Het is niet de bedoeling dat je moet kunnen tekenen, zingen of schrijven, dit wordt ook niet aangeleerd. Je wordt enkel uitgenodigd om helemaal jezelf te zijn met wie je bent, wat je voelt en wat je kan.

Wanneer?
za 24 september ʻ22 | "Ontmoet jezelf"
za 1 oktober ʻ22 | "Creëer je eigen leven"
za 8 oktober ʻ22 | "Echt jezelf zijn"
za 15 oktober ʻ22 | "Positief in ʻt leven staan!"

Telkens om 13u30-17u

Voor wie?
Deze workshops staan open voor alle leeftijden vanaf 16 jaar.

Wat neem je mee?
Handdoek (of iets anders om op te zitten in de natuur), rugzakje met drinkbus, matje voor binnen, harde schrift en pen/potlood (wat jij verkiest), kleurpotloden, tijdschriften, makkelijke kledij om te wandelen/zitten/liggen.
Bij elke workshop wordt nog meegedeeld wat je die dag mag meebrengen. 

Prijs?
230 euro | 4 sessies 


Herontdek jezelf op creatieve wijze

Wie ben je? Waar sta je?

In creatieve en systemische opdrachten wordt er zonder woorden getoond wat er te vertellen valt. Op die manier leer je jezelf kennen en word je je bewust van jouw gevoel t.o.v. bepaalde situaties, mensen, ideeën, jezelf,...

Creëer je eigen handleiding om met je beide voeten stevig in de wereld te staan!

Waar wil je naartoe? Wat heb je daarvoor nodig?

Je gaat op zoek naar welke (creatieve) tools bij jou passen om te leren omgaan met prikkels zoals bepaalde emoties, twijfels en andere stressprikkels die op jouw pad terechtkomen.

Kamp je met een depressie, (faal)angst, burn-outklachten, keuze- of identiteitsstress of ben je gewoon een piekeraar met veel zorgen in je hoofd?

In deze sessies reik ik tips & tricks aan op verschillende vlakken: stresscoaching, mindfulness en meditatie, geweldloze communicatie, assertiviteit, voeding en beweging.

Op jouw tempo, op een laagdrempelige en creatieve manier, in een veilige en ongedwongen sfeer bied ik je graag de nodige ondersteuning in jouw bewustwordingsproces in de zoektocht naar wie jij echt bent!